Medsana, Bucuresti

Dictionar Medical Adauga Informatie
Medicina
Medicale Ultimele medicale Medicale votate Medicale vizionate Medicale comentate Stiri medicina Medicina
Prim ajutor Medicamente Spitale Bucuresti Farmacii Online Clinici Medicale Bucuresti Analize Medicale

Medsana, Bucuresti
Adauga informatie
Medsana in Romania
Misiunea Medsana - Prin tot ceea ce facem suntem dedicati excelentei in serviciile medicale complete si in promovarea standardelor inalte de practica medicala. Mentinem si imbunatatim sanatatea oamenilor din respect pentru viata.
Viziunea Medsana - Sa devenim centru medical de referinta la nivel national, garant al calitatii, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce societatii, partenerilor si investitorilor sai.
Medsana este o retea de centre medicale de diagnostic si tratament in sprijinul medicilor si pacientilor din Romania, care au nevoie de solutii de diagnostic exacte si rapide, esentiale pentru prevenirea si tratarea bolii in conditii optime.
Medsana este filiala locala a Athens Medical Center infiintat in 1983 si care detine in prezent un numar impresionant de clinici specializate si spitale in Europa si SUA. Obiectivul grupului elen este acela de a dezvolta cea mai extinsa, moderna si performanta retea de centre medicale din Europa. Acest lucru devine realizabil mai ales in conditiile in care de curand s-a semnat un parteneriat cu Asklepios Cliniken, cel mai mare furnizor de servicii medicale din Europa in vederea infiintarii unui spital in Romania si dezvoltarii retelei Medsana la nivel national.
Medsana a intrat pe piata de servicii medicale in 1997, deschizand prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu, acreditat ISO. Beneficiind de expertiza din partea Athens Medical Center, Medsana a inregistrat o dezvoltare rapida, acoperind, inca de la infiintare, o gama larga de arii terapeutice.
In 2005, Medsana a dublat capacitatea companiei infiintand a doua clinica medicala din Bucuresti, care raspunde tuturor nevoilor de diagnostic si ingrijire medicala in sistem ambulatoriu.
Investitiile in aparatura medicala de ultima generatie si de inalta performanta, largirea si diversificarea permanenta a gamei de servicii medicale, destinate sa acopere toate ariile terapeutice, cooptarea unei echipe de medici renumiti consolideaza pozitia de lider a centrului Medsana pe piata de profil din Romania.
Avantajul major pe care il oferim pacientilor nostri este dat de oportunitatea de a fi ingrijiti de o echipa de medici de elita, formata din profesori universitari si medici specialisti, precum si personal auxiliar bine pregatit. Obiectivul principal al centrului Medsana se concentreaza pe educatia profilactica si informarea asupra riscurilor la care se expun oamenii atunci cand isi neglijeaza aspectul sanatatii si starii generale de bine.
Evolutia Medsana arata interesul comunitatii medicale pentru serviciile companiei, care au devenit treptat primele solutii in diagnosticarea unui numar mare de afectiuni si pe de alta parte, satisfactia clientilor nostri pentru cele mai rapide, exacte si operative solutionari ale problemelor lor de sanatate.
Referinte si distinctii
Medsana a fost ales de IOM (Organizatia Internationala a Migratiei) drept singurul centru acreditat pentru controlul medical al persoanelor care intentioneaza sa emigreze in Canada, Noua Zeelanda sau Australia.
Distinctii similare pentru calitatea serviciilor au fost acordate centrului de catre numeroase organisme diplomatice aflate pe teritoriul tarii noastre: USA, Marea Britanie, Canada, Japonia, etc.
Medsana a primit in decembrie 2007 recunoasterea ca superbrand, fiind selectionata intre primele 43 de companii din Romania care intrunesc criteriile de cifre de afaceri, renume si imagine pentru a se constitui in superbranduri.
Ierarhizarea s-a realizat de catre un juriu nominalizat de compania Superbrands din Marea Britanie.
In serviciul comunitatii
La nivel national, compania s-a implicat in dezvoltarea unei retele de parteneriate cu organizatii renumite, care isi concentreaza activitatea pe gasirea de solutii viabile la nevoile sociale specifice secolului in care traim. Medsana completeaza traditia de implicare in viata comunitatii si responsabilitatea sociala manifestata la nivelul intregii organizatii din care face parte. Astfel, Medsana a dovedit atasamentul sau fata de tinerii si medicii din Romania prin implicarea intr-o serie de programe sociale si de educatie a tinerilor:
- Programul anual Job Shadow Day derulat in parteneriat cu Junior Achievement Romania este unul de referinta pentru domeniul educatiei pentru tineri intrucat participarea activa intr-o firma le defineste profilul unui manager de departament si ii orienteaza in alegerea viitoarei meserii. Prin acest proiect se acorda suport educational pentru elevii si studentii din anii terminali care urmeaza sa ia decizia importanta de a alege domeniul si compania pentru care vor lucra.
- Din respect pentru viata si din dragoste pentru copii, Medsana Medical Center a initiat in 1998 proiectul Fundatia Sfanta Macrina. Am fost intotdeauna aproape de copii, oferindu-le sprijinul material si spiritual, incercand sa devenim o mare familie. Alaturi de noi, copiii au parte de cele mai frumoase cadouri in sarbatorile de Craciun si Paste. Ziua Copilului este de asemenea un prilej de bucurie pentru cei mici, dar si pentru noi, aducandu-ne aminte de copilarie. Veghem continuu asupra starii lor de sanatate, oferindu-le gratuit servicii medicale la cele mai ridicate standarde. Am trecut din planul sentimentelor in plan material, contribuind la construirea unui spatiu de locuit modern, care sa le permita o dezvoltare armonioasa.
- Intelegand situatia in care se afla oamenii dependenti de tutun si de droguri din Romania, Medsana s-a implicat in 2004 si 2005 in proiecte ale Agentiei Nationale Antidrog, care vizeaza oferirea sprijinului specializat in vederea renuntarii la aceste vicii si informare cu privire la riscurile la care se supun dependentii de aceste substante deosebit de nocive pentru sanatatea lor fizica si psihica.
- În 2002, Medsana a sprijinit initiativa Ligii Studentilor in Medicina si SOMS (Scientific Organisation of Medical Students) privind cunoasterea si recunoasterea studentilor tineri cu rezultate bune in cercetare si inlesnirea legaturii intre tinerii medici romani si straini, care se ocupa de domeniul cercetarii medicale.
- Medsana a contribuit la aparitia ziarului pentru copii Pupaza din Tei, al carui scop declarat este sensibilizarea adultilor cu privire la problematica drepturilor copiiilor si stimularea participarii adultilor la actiuni care privesc asigurarea respectarii drepturilor copiiilor.
- Înca de la infiintare, Medsana a inteles nevoia medicilor de a se specializa si de a fi permanent la curent cu noile tehnologii, proceduri si tratamente. De aceea partcicipa anual ca sponsor pentru numeroase congrese si evenimente stiintifice.
De peste 10 ani, toate acestea demonstraza excelenta in domeniul serviciilor medicale si valorile Medsana sunt puse in slujba educatiei si stiintei, valori ce se indreapta cu succes spre pacientii si medicii din Romania.

SURSA 02

Adresa: Bd. Primaverii, Nr 9, Sector 1
Tel: (021) 408.78.00
Fax: (021) 402.80.76
E-mail: office@medsana.ro
Web: www.medsana.ro
Specializari
- Alergologie Si Imunologie Clinica
- Analize Medicale
- Analize Medicale Si Investigatii
- Cardiologie
- Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva
- Dermatologie
- Diabet Zaharat, Nutritie Si Boli Metabolice
- Endocrinologie
- Gastroenterologie
- Medicina Generala
- Medicina Interna
- Medicina Muncii
- Neurologie
- Obstetrica-Ginecologie
- Oftalmologie
- Oncologie
- ORL
- Ortodontie Si Ortopedie Dento-Faciala
- Pediatrie
- Pneumologie
- Psihiatrie
- Psihologie
- Radiologie-Imagistica Si Explorari Functionale
- Stomatologie
- Urologie
Produse si servicii
- Alergologie-Imunologie
     teste alergologice
- ANALIZE MEDICALE Si Investigatii
     microbiologie
     hematologie
     biochimie
- Cardiologie
     consultatii, investigatii - cardiologie
- Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva
     consultatii si interventii chirurgicale
- Dermatovenerologie
     consultatii dermatologie
- Endocrinologie
     consultatii endocrinologie
- Gastroenterologie
     consultatie gastroenterologie
- Medicina Interna
     consultatii si investigatii - medicina interna
     medicina generala
     boli interne
- Medicina Muncii
     consultatii si investigatii - medicina muncii
- Neurologie
     consultatii si investigatii - neurologie
     neuro-oftalmologie
- Obstetrica-Ginecologie
     consultatie ginecologica
- Oftalmologie
     consultatie oftalmologie
     consultatie (acuitate vizuala,tensiune oculara,fund ochi)
- Oncologie
     consultatii oncologie
- ORL
     consultatii si investigatii - orl
- Ortodontie Si Ortopedie Dento-Faciala
     consultatie ortopedie
- Pediatrie Si Neonatologie
     consultatii si investigatii - pediatrie
- Pneumologie
     consultatie penumologie
- Psihiatrie
     consultatii si investigatii - psihiatrie
- Psihologie
     consultatii si investigatii - psihologie
- Stomatologie
     stomatologie inteligibila
     pedodontie - dentitia copiilor
- Urologie
     consultatie urologie
     consultatii si investigatii - urologie


Alte informatii:   Medsana , centru medical , servicii medicale
  Comenteaza medicale
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza acum si expediaza comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


Medicale
Centrul Medical Sanador ...
Centrul Medical Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora. Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand doua ...
Clinici medicale din Bucuresti - 01 ...
1 Cardio Clinic - Cardiologie Ecocardiografie Doppler Adresa: Str Suvenir nr 10, parter, sector 2 - Zona B-dul Dacia Tel: 021 / 211 55 54 ; 021 / 211 55 45 Fax: 021 / 211 55 54 E-mail: info@cardioclinic.ro Web: www.cardioclinic.ro Specializari - Cardiologie ABC PSIHOSUCCES - Cabinet de ...
Medsana, Bucuresti ...
Medsana in Romania Misiunea Medsana - Prin tot ceea ce facem suntem dedicati excelentei in serviciile medicale complete si in promovarea standardelor inalte de practica medicala. Mentinem si imbunatatim sanatatea oamenilor din respect pentru viata. Viziunea Medsana - Sa devenim centru medical de ...
Medlife, Bucuresti ...
MedLife, cel mai mare furnizor integrat de servicii medicale din Romania, a deservit in anul 2006 un numar de peste 500.000 pacienti in cele 20 de centre medicale proprii, dintre care 274.000 numai in Hyperclinica - concept medical de mari dimensiuni unic in Romania. Pentru cei 100.000 clientii ...
Clinici medicale din Bucuresti - 02 ...
BÁKAI ATTILA Adresa: BD. DACIA nr.100 bl. B2 sc. C ap. 4 Tel: 0743-139 065 Fax: - E-mail:bakai777@yahoo.com Specializari - Stomatologie BD Medical Adresa: Blv. Constantin Brancoveanu nr. 18 Bloc B7, sc. 3, ap. 56 Tel: 021 460 68 37 Fax: 021 460 68 37 Web: ...


Medsana, Bucuresti


medicale footer

2009 - 2018 Romedicale.ro